Hoofdsponsor

Zo zetten wij de norm

Doen waar u goed in bent, daar geloven we in bij Normec VRO. Normec VRO inspecteert en certificeert, zodat uw onderneming onbelemmerd door kan gaan. Wij leveren een bijdrage aan eerlijke flexibele arbeid, bevorderen een gelijk speelveld voor opdrachtgevers en beperken de risico’s op naheffingen voor afdrachten aan de overheid.

Al meer dan 40 jaar nemen wij de zorg voor kwaliteit en veiligheid uit handen en helpen u te voldoen aan wet- en regelgeving. Dat doen we snel, efficiënt, flexibel en vanuit een ondernemershart. Maar bij Normec VRO denken en handelen we verder dan dat. Met een kritische blik kijken wij naar de uitdagingen die op uw bord liggen. Zodat uw onderneming zich altijd kan focussen op zijn core business.

Gouden sponsoren

Tigris

Tigris biedt een tool met één integrale oplossing voor jobmarketing, recruitment, operations en payrolling. Niet alleen recruitment óf verloning, maar één integraal platform voor je gehele uitzendproces, ontwikkeld op het beste CRM-systeem ter wereld: Salesforce. Met Tigris kun je exact zien waar een kandidaat vandaan komt, of hij geplaatst is en wat hij uiteindelijk aan omzet en marge oplevert. Daarnaast communiceer je met opdrachtgevers en kandidaten en hebben ze eenvoudig toegang tot onze app!

Flexmeester, #1 in innovatieve en intuïtieve software voor uitzendbureaus, detacheerders en payrollbedrijven. We hebben ons gespecialiseerd in backofficeprocessen en bieden hiervoor een breed scala aan functionaliteiten, zoals HRM, contractbeheer, digitaal ondertekenen, CRM, CAO-module, urenregistratie, mobiele app, klantportaal, verloning, facturatie en meer.

De software is ontwikkeld op een low-code development platform en door experts met meer dan 20 jaar ervaring in de uitzendbranche. Hierdoor kunnen bedrijven efficiëntieverbeteringen van maar liefst 30 tot 50% realiseren. Daarnaast garandeert dit niet alleen intuïtieve software, maar ook een snelle ontwikkeling van nieuwe functies en koppelingen.

Tientallen tevreden klanten zijn je al voorgegaan en ervaren de voordelen van onze nieuwe software, boordevol automatisering! Met Flexmeester is jullie backoffice klaar voor de toekomst!

Easyflex logo

Easyflex is een platform gericht op verlonings- en facturatiesoftware voor de uitzendbranche.
Wij ondersteunen het  gehele administratieve proces van de uitzendketen en dit doen wij dmv digitalisering en automatisering.
Easyflex helpt je op meerdere vlakken met eenvoudige software, het praktische frontoffice-portaal EF2GO en met onze kennis van de flexbranche.

Flexwerk eenvoudig maken, dat is de drive van Easyflex. 

Solid Online koppelt gegevens uit diverse bronnen, elimineert repetitieve taken en voorkomt fouten bij gegevensoverdracht. Dit verbetert de efficiëntie en productiviteit van organisaties.
De Solid Online Connector zorgt voor naadloze integratie van softwarepakketten, waardoor handmatige invoer en Excel-import overbodig worden. Het houdt gegevens up-to-date en minimaliseert fouten en handmatige interventies, zonder dure IT-maatwerkprojecten.
Daarnaast importeert, analyseert en verwerkt de Uren Transformer urenbestanden klantspecifiek in uw backoffice, waardoor alle gegevens automatisch klaar staan voor salarisverwerking en facturatie.
De Facturen Transformer vereenvoudigt het factureringsproces door klantspecifieke facturen te genereren en te verzenden, wat tijdbesparend en foutreducerend is.
De producten van Solid Online verbeteren snelheid, efficiëntie en werkplezier.

Zilveren sponsoren

Pivoton is de toonaangevende leverancier van mid- en backoffice software voor de Nederlandse flexbranche. Al bijna 40 jaar staat Pivoton bekend als betrouwbare partner van grote en kleinere uitzendbureaus. Bovendien is Pivoton onderdeel van de zvoove Group, Europees marktleider van softwarebedrijven voor de flexbranche. Dankzij onze software worden dagelijks vele duizenden flexkrachten in Nederland geholpen aan een baan en zorgen wij ervoor dat zij tijdig en juist hun salaris ontvangen. Conform wet- en regelgeving, altijd op tijd en met de hoogste efficiency dankzij de uiterst gebruiksvriendelijke userinterface. Vaste partner van flex! 

Van den Udenhout Lease

Van den Udenhout Lease is een mobiliteitspartner die naast leasing van àlle automerken ook diverse mobiliteitsoplossingen biedt.  Vanuit onze vestigingen  in ‘s-Hertogenbosch en Veldhoven bedienen we met een enthousiast team van 25 medewerkers de Nederlandse zakelijke markt. VDU Lease valt onder de Van den Udenhout Groep. Deze groep, met zo’n 500 medewerkers, omvat een breed scala aan diensten waaronder de verkoop het onderhoud van de merken Audi, Volkswagen (bedrijfswagens) SEAT en Skoda en Cupra, een verhuurmaatschappij en eigen schadeherstelbedrijven en niet te vergeten; het Bedrijfswagen Inbouw Centrum. Daarnaast bieden we via het merk Veloo (elektrische) fietsen aan welke we ook in een leaseconstructie kunnen aanbieden; de zogenaamde fiets van de zaak.  Met alle facetten van mobiliteit onder 1 dak bieden we onze klanten het zogenaamde one-stop-shop principe aan. 

Ik vertel u er in een persoonlijk gesprek graag meer over.

Contactgegevens; Maurice van Diesen (06-51553491 –  mvdiesen@udenhout.nl)

Artra

artra is al jarenlang het toonaangevende opleidingsinstituut voor de flexbranche. Wij ondersteunen uitzendprofessionals in iedere fase van hun loopbaan. Naast trainingen bieden wij assessments, opleidingen, masterclasses, leerlijnen en speciale bijeenkomsten aan voor elke fase van je carrière. Ons brede aanbod omvat onder meer uitzenden, recruitment, detacheren, backoffice en payroll. We bieden oplossingen in de vorm van in-company trajecten, trainingen met open inschrijving en e-learning. Dit doen we op een vernieuwende, inspirerende en verbindende wijze. Waarom? Omdat talent talent aantrekt en wij talent inspireren!

FlexChecker biedt voor de flexbranche expertise op gebied van kwaliteits-, proces- en risicomanagement.

Wij ondersteunen bij selectie en implementatie van GRC-software (Governance Risk Compliancy).

Daarnaast ondersteunen wij bij vastlegging en beheer van procedures, die sinds 2023 in de NEN 4400 norm verplicht zijn gesteld. Het ontbreken of niet actueel zijn van deze procesbeschrijvingen heeft negatieve gevolgen voor het vervolg op een NEN-inspectie.

Akyla is hét midoffice platform voor de flexbranche. Ons platform ondersteunt meer dan 200 uitzendbureaus bij de automatisering van hun meest tijdrovende processen, zoals onboarding, tijdregistratie, interpretatie, digitale handtekeningen en leveranciersbeheer. Ons platform is volledig aanpasbaar, zodat je jouw processen geheel naar wens kunt automatiseren. De software integreert naadloos front- en backofficesystemen en biedt directe toegang tot zowel kandidaten als werkgevers via een handige app.

Sinds juni 2022 maakt Akyla deel uit van Textkernel,  een wereldwijde leider in op AI gebaseerde analyses, dataverrijking en matchingoplossingen voor mensen en banen.