Henk Geurtsen


Henk Geurtsen behandelt tijdens FlexFuture twee onderwerpen:

Actualiteiten 2024

Elk jaar verandert er van alles, wat grote impact heeft op de uitvoering en bedrijfsvoering bij flexorganisaties.

Het onderwerp is actualiteiten 2024, dus de inhoud van de presentatie zal tot op het laatste moment worden bijgewerkt, zodat je op 16 november geïnformeerd wordt over de laatste stand van zaken.

Wat weet je na deze bijdrage?

  • Wat komt er in 2024 op jou en je bedrijf af?
  • Hoe kun je je daarop zo goed mogelijk voorbereiden?
  • Welke kansen biedt dit?

Kostprijs 2024

Elk jaar weer is er veel rekenwerk te verzetten om tot een juiste kostprijscalculatie te komen. Behalve de premie werkhervattingskas, die voor elk bureau verschillend is, zullen verder (vrijwel) alle kostprijselementen op 16 november bekend zijn. 

Wat weet je na deze bijdrage?

  • Wat worden de diverse nieuwe premies in 2024?
  • Welke wijzigingen ontstaan er in de kostprijsberekening door andere wet- en regelgeving?
  • Waar liggen beïnvloedingsmogelijkheden?
  • Welke varianten in de kostprijsberekeningen zijn er (en zijn deze juist of niet)?
  • Is het verstandig bepaalde aspecten apart te factureren aan de opdrachtgevers, of om daar een voorziening voor op te nemen in de kostprijs?

Over Henk Geurtsen

Henk is founder en partner van Experts in Flex.  Hij is al ruim 45 jaar werkzaam binnen de flexbranche. Toen Henk in 1976 in de branche startte was het op het gebied van wet- en regelgeving voor flexbedrijven nog simpel. Henk legde zich in het begin toe op de loonadministratie en financiële administratie. Door zijn achtergrond met daarin ook arbeidsrecht, ging hij zich met het steeds complexer worden van de wet- en regelgeving volledig daarop toeleggen. 

Henk houdt zich met name bezig met het begeleiden van SNCU-controles, verzorgen van preventieve interne audits, ET-regeling, ZZP-bemiddeling, transitievergoeding, kostprijzen, pensioenen, due diligence trajecten en verkoopbegeleiding. Ook verzorgt Henk regelmatig workshops over diverse wet- en regelgeving onderwerpen en is columnist.

Voor meer informatie over Henk:

https://www.linkedin.com/in/henkgeurtsen/

https://www.expertsinflex.nl/team/henk-geurtsen/