Ralph Ghering
Suzan Laarman

Suzan Laarman (Business Development Manager bij Younited) en Ralph Gehring (Businessmanager bij Younited) presenteren het onderwerp Fraude herkennen en voorkomen bij ZZP’ers. Ze nodigen jullie uit om samen te ontdekken hoe intermediairs fraude kunnen herkennen en voorkomen. Ze delen praktische tips en tools om de validiteit van bijvoorbeeld diploma’s en VOG’s te controleren. Daarnaast richten ze ons specifiek op aspecten die relevant zijn voor ZZP’ers. Ze delen inzichten over hoe opdrachtgevers beschermd kunnen worden tegen fraude. Breng jij ook je tips mee? Kennis delen is immers een kracht.

Over Ralph Gehring

Ralph is als Businessmanager werkzaam bij Younited® en verantwoordelijk voor strategische opdrachtgevers, partnerships, tenders en aanbestedingen. 

Hij is actief betrokken bij ABU en I-zo overleggen. Gespecialiseerd in klantgroepen Zorg en Arbeidsbemiddelaars.

Over Suzan Laarman

Suzan is Business Development Manager bij Younited. In deze rol richt zij zich op groei en het ontwikkelen van nieuwe zakelijke kansen vanuit het platformdenken. Ze speelt een belangrijke rol in het versterken en uitbreiden van strategische partnerschappen. Suzan deelt graag haar kennis over ZZP met de markt.