Dagvoorzitter Wim Davidse neemt je mee in de stand van zaken rond en op de flexmarkt. Hij geeft een update en interpretatie van alle relevante cijfers, en een voorspelling.

Over Wim Davidse

Econoom, getrouwd, studerende dochter, oprichter van Dzjeng, consultancy voor strategische inzichten en inspiratie voor flexbureaus in de 4e Industriële Revolutie.

Wim verzorgde inmiddels duizenden informatieve, interactieve en inspirerende lezingen, kennissessies, masterclasses, sparringsessies, gastcolleges, webinars, podcasts. Centrale thema’s: flexmarkt, flexwerken, flexbureau 4.0, revolutie. Hij is hoofdredacteur van FlexNieuws & HRMorgen en chief evangelist bij ZiPmedia. Flexfluisteraar. Strategiecoach in tientallen strategie(her)vormingstrajecten. Raad van Advies- en DenkTank-lid. Multi-ondernemer: co-founder, partner bij andere ondernemingen.

Hij was directielid bij Vedior Groep Nederland (ruim 20 flex-merken), tien jaar, als strateeg & analist, marketeer & werkmerk-maker, en veranderaar & innovator. Voorzitter van de ABU-commissie MarktMonitor, Economie & Voorspellingen. Lid van de programmaraad van het Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie (NCSI). En universitair docent ‘Economie, Management & Organisatie’ aan de Koninklijke Militaire Academie (KMA) in Breda.

Voor meer informatie over en inzichten en ideeën van Wim, zie: